Enllaços

La Democràcia Inclusiva a la xarxa
International Journal of Inclusive Democracy
Revista electrònica quadrimestral (en anglès) publicada per la Xarxa Internacional per a la Democràcia Inclusiva amb les contribucions d'intel·lectuals i activistes d'arreu del món.
Democracy & Nature
Revista internacional (en anglès) on es van desenvolupar els fonaments de la Democràcia Inclusiva. Va ser concebuda el 1992 i des de 2004 ha estat succeïda per la International Journal of Inclusive Democracy. hhhh hhhhh hhhh hhh hhhhhhh
Inclusive Democracy International Network
Espai virtual de la incipient Xarxa Internacional per a la Democràcia Inclusiva, on s'hi pot trobar informació bàsica sobre la proposta en diverses llengues.
Takis Fotopoulos' Archive
Arxiu que recull l'extensa obra de Takis Fotopoulos, filòsof polític, economista i activista que ha formulat l'exposició dels fonaments del projecte polític i la perspectiva teòrica de la Democràcia Inclusiva.
Xarxa Grega de Democràcia Inclusiva
Lloc web (en grec) dels grups que promouen la Democràcia Inclusiva a diverses ciutats de Grècia, que editen conjuntament una revista quadrimestral.
Democràcia Inclusiva al Facebook
Espai virtual interactiu (en català i castellà) per donar a conèixer la Democràcia Inclusiva i comunicar activitats i noticies relacionades.